Top smeštaj
Vila Jelena
Beograd
Apartman Nensy
Novi Beograd
Apartman Vladar
Beograd

Jedrenje i veslanje Ada Ciganlija

Ada Ciganlija ili kako je mnogi danas zovu, more Beograda, je najpoznatije turističko mesto leti u Beogradu. Svi oni koji imaju slobodnog vremena u vrelim letnjim danima traže spas u vodama reke Save. U njoj se nalazi ovo nekad ostrvo, a danas poluostrvo, jer je veštačkim putem napravljen prilaz.

Još u devetnaestom veku je prepoznat značaj i prirodna lepota ostrva kada je stavljeno pod zaštitu države. Ada Ciganlija kao turističko mesto nudi najraznovrsnije sadržaje, kako za dnevne tako i za noćne varijante. Danju se osim plivanja, možete se baviti veslanjem, skijanjem na vodi, jedrenjem, i svim ostalim vrstama vodenih sportova, a noću tu su razni klubovi, kafići i diskoteke, tako da će svako moći da nađe odgovarajući sadržaj za sebe. Na Adi se održavaju razne manifestacije, koncerti i takmičenja tokom čitavog leta. Ima preko 50 terena za sve vrste sportova, 3 veslačka kluba, mesto za bungee jumping, pa i oni koji vole extreman vid zabave će se odlično uklopiti. Ukoliko ne posedujete opremu za veslanje i jedrenje možete je iznajmiti u sklopu jedriličkih klubova.

U Beogradu se nalazi raznolik smeštaj. Stanovi za kratkoročni i dugoročno izdavanje, moteli, hosteli, privatne kuće sa apartmanima i sobama čine najkompleksniju bazu smeštajnih kapaciteta u Srbiji. Ujedno, Beograd broji mnoge svetske lance hotela kao i prepoznatljive hotele sa dugom tradicijom i kvalitetom. Planirani obilazak glavnog grada leti, neizostavno upućuje na Adu Ciganliju.