Top smeštaj
Hostel Avala
Kikinda

Zrenjanin i okolinaRezerviši online

Opštine

Zrenjanin, Sečanj, Žitište, Nova Crnja, Novi Bečej, Kikinda, Novi Kneževac i Čoka.

Zrenjanin je smešten nadomak granice sa Rumunijom, nadaleko čuven po tradiciji, kulturi i običajima koji obeležavaju ovaj predeo Srbije. Grad obiluje interesantnom arhitekturom, prelepim građevinama, jedinstvenim šetalištem i mnoštvom prelepih trgova. Manifestacije, banatske priredbe sa bogatim zakuskama i razni festivali učiniće da utisak Zrenjanina na domaće i inostrane turiste bude kompletan.

Mala udaljenost od Kikinde i Novog Kneževca pruža mogućnost znatiželjnim posetiocima da u okviru obilaska srpskog dela Banata dožive i osete način na koji ljudi iz ovog predela žive i opstaju. U blizini Zrenjanina nalazi se banja Rusanda sa intezivnim razvojom zdravstvenog turizma, zatim rezervat prirode "Stari-Begej Carska bara" i kulturno istoriski spomenici Ečke.

Smeštaj na ovom području je raznolik i upotpunjen. Leti ćete uživati u privatnim kućama sa sobama i apartmanima, na salašima okruženi unikatnom prirodom a zimi prvim snegom oseća se ušuškana toplina gostoprimstva u vilama, hotelima i takođe mnoštvu privatnih kuća sa navedenim pogodnostima. Za ishranu dok ste u poseti ovog dela Srbije ne treba da brinete. Bogata trpeza sa specijalitetima i đakonijama retko koga ostavlja ravnodušnim.

Beograd je udaljen 75 km a Novi Sad nepunih 50 km.

Veća mesta i opština ovog dela Srbije su Zrenjanin, Sečanj, Žitište, Nova Crnja, Novi Bečej, Kikinda, Novi Kneževac i Čoka.

Izaberi grad

Javascript is required to view this map.

Region: Zrenjanin i okolina

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju