Top smeštaj
Pansion Nebo
Raška
Hotel Biser
Kruševac
Royal suites apartmani
Vrnjačka banja

Kraljevo i okolinaRezerviši online

Opštine

Kraljevo, Trstenik, Vrnjačka Banja, Raška, Kopaonik, Brus, Aleksandrovac, Kruševac, Varvarin i Ćićevac.

Ovaj predeo zauzima centrali deo Srbije i poznat je po velikom broju banja i prirodnih lečilišta od kojih su najpoznatije Vrnjačka banja, Jošanička banja, Bogutovačka i Mataruška banja. Smeštaj u ovim banjama može potražiti u gradskim hotelima, ali i stacionarima, koje pored lekovitih terapija svojim gostima nude i pansionski smeštaj u sobama i apartmanima.

U koliko želite odmor u prirodi posetite nacionalni park Kopaonik, koji je ujedno i najpopularini ski centar Srbije sa preko 44 km kvalitetnih ski staza. Veliki broj vlasnika privatnih kuća za odmor, vikendica i vila poseduje smeštaj za iznajmljivanje kako u toku letnje tako i u toku zimske turističke sezone. Hotelski smeštaj Kopaonika je na nivou popularnih evropskih zimovališta, tako da sobe i apartmane možete iznajmiti u motelima ali i u luksuznim hotelima visoke kategorije.

Ljubitelji religijskog turizma posećuju ovaj kraj Srbije zbog manastira doline kraljeva Žiča, Studenica i Gradac.

Vlasnici kuća, vikendica, domaćinstava na selu, vila, konaka, vajata i brvnara svoje objekte nude turistima na kratkoročno iznajmljivanje i seoski turizam ovog dela Srbije je u konstantnom usponu. Put vina Župa - Aleksandrovac, je poznata destinacija koju ljubitelji vina i proizvoda od grožđa rado posećuju.

Veća mesta i opština ovog dela Srbije su Kraljevo, Trstenik, Vrnjačka Banja, Raška, Kopaonik, Brus, Aleksandrovac, Kruševac, Varvarin i Ćićevac.

Javascript is required to view this map.

Region: Kraljevo i okolina

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju