Top smeštaj

Zaječar i okolinaRezerviši online

Opštine

Zaječar, Negotin, Kladovo, Majdanpek, Bor, Boljevac, Sokobanja i Knjaževac.

Smeštajni kapaciteti ovog dela Srbije su kao i turistička ponuda veoma raznovrsni. Kvalitetan i povoljan smeštaj možete naći u turističkim mestima kao što su Sokobanja, Zaječar i Kladovo.

Ništa manje popularne destinacije i dobra ponuda hotelskog smeštaja, ali i privatnih soba i apartmana u vilama i kućama za odmor, poznate timočke vinske regije ispuniće zahteve najprobirljivijih turista. Ova vinska destinacija spada u jednu od najinteresantnijih za ljubitelje vinskog turizma.

Turistička ponuda Sokobanje je veoma raznovrsna, otud i vlada veliko interesovanje turista iz zemlje i regiona za posetu ovom kraju. Raznovrstan i bogat sadržaj, uslovio je razvoj raznih vidova turizma. Popularna turištička destinacija Sokobanja ima izuzetno razvijen zdravstveni turizam, vikend i izletnički turizam, lovni i ribolovni turizam, kongresni turizam, ekološki turizam, manifestacioni turizam i druge vidove turizma. Privatni smeštaj u Sokobanji po kvalitetu se ne razlikuje od hotelskog smeštaja, a gostoprimstvo je nešto što se mora doživeti.

Veća mesta i opština ovog dela Srbije su Zaječar, Negotin, Kladovo, Majdanpek, Bor, Boljevac, Sokobanja i Knjaževac.

Javascript is required to view this map.

Region: Zaječar i okolina

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju