Top smeštaj
Vila Jelena
Beograd
Apartman Nensy
Novi Beograd
Apartman Vladar
Beograd

Beograd i okolinaRezerviši online

Opštine

Beograd Stari Grad, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Zvezdara, Palilula, Čukarica, Rakovica, Voždovac, Savski Venac, Obrenovac, Lazarevac, Mladenovac, Sopot, Barajevo, Grocka i Surčin.

Beograd je glavni grad Srbije. Nalazi se na ušću reke Save u reku Dunav i zbog svoje povoljne geografske pozicije kroz istoriju je često bio mesto velikih bitaka. Danas je to svetska metropola koja zahvaljujući svojoj burnoj prošlosti i interesantnoj sadašnjosti iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

Iz obilja prelepih prirodnih, kulturno-istoriskih, religijskih i sportsko-rekreativnih zdanja izdvojićemo i preporučujemo da posetite Beogradsku tvrđavu i park Kalemegdan, hram Setog Save, Zemunski kej, stari boemski deo grada Skadarlija, Terazijsku česmu, park prirode Avala, Veliko ratno ostrvo i adu Ciganliju.

Manje atraktivna, ali nikako bezvredna mesta, gradovi i sela koja se nalaze u neposrednoj blizini grada Beograda učiniće da se kao posetilac ili turista uvek rado setite i rado vratite ovom predelu Srbije.

Oko 50 hotela, preko 60 hostela, veliki broj privatnih apartmana i soba u kućama za odmor, vile, stanovi za kratkoročno iznajmljivanje i drugi vidovi smeštaja mogu se naći u Beogradu i okolnim mestima. Smeštajni kapaciteti zadovoljiće potrebe kako tuista, tako i poslovnih ljudi koji radi svojih poslovnih obaveza borave u ovom delu Srbije.

Opštine ove regije Srbije su Beograd Stari Grad, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Zvezdara, Palilula, Čukarica, Rakovica, Voždovac, Savski Venac, Obrenovac, Lazarevac, Mladenovac, Sopot, Barajevo, Grocka i Surčin.

Izaberi grad

Javascript is required to view this map.

Region: Beograd i okolina

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju