Belgrade City HotelRezerviši odmah
VlasnikRimex ad

Struktura smeštaja

Dobrodošli u Belgrade City Hotel, nov hotel sa 4 zvezdice u samom centru Beograda. Hotel je na svega 5 minuta udaljenosti od poslovnog dela grada, kao i najpopularnijih turistickih atrakcija Beograda. Osim odlicne lokacije prijatan boravak u Belgrade City Hotelu Vam garantuje prijatno osoblje, gostoljubiva atmosfera kao i brojne usluge koje su našim gostima na raspolaganju.

Pored savršene lokacije, Belgrade City Hotel nudi smeštaj u novoopremljenim sobama sa odličnom uslugom. Hotel raspolaže sa sobama svih struktura i sa apartmanima i komfort sobama. Svaka soba poseduje kupatilo, kablovsku televiziju, telefon, sef, bežični internet potpuno besplatno za sve naše goste, klima uredjajima i mini barom. Hotel ukupno ima 81 sobu, a od toga raspolaže sa 29 ekonomik soba sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena, 18 standardnih soba sa francuskim ležajem, 21 dvokrevetnom, 9 trokrevetnih soba, kao i sa 4 apartmana.

Standardna soba sadrži francuski ležaj i može se rezervisati za jednu ili dve osobe. Soba ima svoje kupatilo sa svim propratnim sadržajima (tv, klima uredjaj, bežični internet, telefon, mini bar, fen...)

Dvokrevetna soba sadrži dva odvojena ležaja za jednu ili dve osobe. Sobe imaju svoje kupatilo sa svim pratećim sadržajima (tv, klima uređdaj, bežični internet, telefon, mini bar, fen...)

Komfort dvokrevetna soba sa dodatnim ležajem - su sobe veće kvadrature sa jednim francuskim ležajem i jednim odvojenim ili sa tri odvojena ležaja. One imaju svoje kupatilo i opremljene su svim propratnim sadržajima (tv, klima uređdaj, bežični internet, telefon, mini bar...). Ove sobe se izdaju za dve ili tri osobe.

Ekonomik sobe u dvorišnoj zgradi koja ima 3 zvezdice, sadrže francuski ležaj za jednu ili dve osobe. Sve sobe poseduju svoje kupatilo kao i sve propratne sadržaje (tv, klima uređdaj, bežični internet, telefon, mini bar...). Ove sobe su nešto manje kvadrature od standardnih soba (15 m2).

Apartman se sastoji iz spavaće, dnevne sobe i kupatila. Spavaća raspolaže sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena, dok se u dnevnoj sobi pored propratnih sadržaja (tv, klima uređdaj, bežični internet, telefon, mini bar...) nalazi garnitura ili sofa.

Tip smeštajaCenaNačin plaćanja
Ekonomik soba, jedna osoba
49 EurNoćenje
Ekonomik soba, dve osobe
65 EurNoćenje
Standardna soba i soba 1/2, jedna osoba
65 EurNoćenje
Standardna soba i soba 1/2, dve osobe
85 EurNoćenje
Soba 1/3, dve osobe
95 EurNoćenje
Soba 1/3, tri osobe
109 EurNoćenje
Apartman, jedna osoba
89 EurNoćenje
Apartman, dve osobe
109 EurNoćenje

• Cene su po sobi sa uključenim PDV-om i doručkom. U cenu nije uključena boravišna taksa koja se tarifira sa 128,00 RSD po osobi po danu

• Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. Prihvatamo sledeće kreditne kartice: American Express, Visa, Euro/Mastercard, Maestro. Hotel zadržava pravo predautorizacije kreditnih kartica.

• Otkazivanje: Ukoliko se rezervacija otkaže 2 dana do dolaska, nema zaduživanja. Ako se rezervacija otkaže kasnije, prva noć će biti naplaćena.

• Prijava 13:00 - 00:00 hours

• Odjava 00:00 - 11:00 hours

• Grupne cene: Moguće za minimum od 10 soba. Kontaktirati odeljenje marketinga i prodaje.

• Hotel zadržava pravo izmene cena u periodima visoke popunjenosti kao i u vreme bitnih dogadjaja!

Savski trg br.7, 11000 Beograd
Javascript is required to view this map.

Grad: Beograd Region: Beograd i okolina

  • Najbliži grad: Beograd0.7 km
  • Maksimalni kapacitet 81
  • Do pošte:0.1 km
  • Do apoteke: 0.1 km
  • Do autobuske stanice: 0.2 km
  • Do železničke stanice:0.05 km
  • Do aerodroma: 15 km

Dodatne pogodnosti

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju