O nama

Napomena

Apartmani-srbija.com se NE BAVI posredništvom između zakupca smeštaja i vlasnika smeštaja i NIJE turistička agencija. Vlasnike smeštaja možete kontektirati DIREKTNO putem kontakt forme na stranici smeštaja ili na telefone navedene na prezentaciji smeštaja.

Ovaj projekat je nastao iz želje da se domaćim i stranim turistima, poslovnim ljudima i svim ljudima u pokreti obezbedi mesto na kojem mogu pronaći kvalitetan i povoljan smeštaj direktno od vlasnika u Srbiji i na taj način izbeći agencijske provizije.

Svoje dugogodišnje iskustvo u turizmu i online marketingu, naš tim je sumirao i pretočio u ovaj web portal. Sa ponosom predstavljamo tri pretrage koje omogućavaju da pronađete privatni ili hotelski smeštaj po Vašoj meri u gradu u kojem planirate boravak. Za one koji žele pobjeći od gradske gužve, buke i stresa na našim stranicama mogu naći smeštaj u kampovima ili na selu gde će zasigurno osetiti ponovni spoj sa prirodom.

U pribavljanju informacija koje smo ovde objedinili za Vas učestvovao je tim ljudi kojima je jasno stavljeno do znanja da se pravo na intelektualnu svojinu mora poštovati. Ukoliko pronađete materijal koji je bez odobrenja autora postavljen na našem portalu, najljubaznije Vas molimo da nas o tome što pre obavestite, kako bi utvrdili o čemu se radi i u što kraćem roku ispravili grešku.

S poštovanjem,
Apartmani-Srbija tim