Top smeštaj
Smeštaj Ristić
Niška banja

Niš i okolinaRezerviši online

Opštine

Niš, Kuršumlija, Blace, Prokuplje, Aleksinac, Ražanj, Merošina, Žitorađa, Doljevac, Gadžin Han, Svrljig, Bela Palanka, Babušnica, Pirot i Dimitrovgrad.

Ovo je kraj prelepe prirode i bogato kulturno istorijske baštine. Najveći grad i centar dešavanja je Niš. U samom gradu i okolini postoji veliki broj atrakcija i znamenitosti interesantnih turistima i ostalim posetiocima. Neka od mesta koja bi trebalo posetiti ukoliko boravite u ovom delu Srbije su Sićevačka klisura na reci Nišavi, Kamenički vis i Cerjansku pećinu, rezervat prirode Jelašnička klisura, Suvu planinu i Bojanine vode popularno izletište stanovnika Niša. Smeštaj možete pronaći lako jer u samom gradu Nišu ima veliki broj hotela, motela, hostela ali i privatnog smeštaja koji svojim kvalitetom ne zaostaje za ponudom hotelskog smeštaja.

Zdrasveni turizam ovog dela Srbije je veoma razvijen. Ukoliko ste u poseti ovom kraju radi rešavanja zdravstvenih problema u niškoj banji ili banji Topilo smeštaj možete naći kod vlasnika privatnih objekata koji se bave iznajmljivanjem svojih soba i apartmana.

Za ljubitelje seoskog turizma, preporuka je poseta opštini Aleksinac i Pirot u čijim se selima može naći povoljan smeštaj u domaćinstvima, kućama za odmor i vikendicama uz korištenje punog ili polupansiona.

Veća mesta i opština ovog dela Srbije su Niš, Kuršumlija, Blace, Prokuplje, Aleksinac, Ražanj, Merošina, Žitorađa, Doljevac, Gadžin Han, Svrljig, Bela Palanka, Babušnica, Pirot i Dimitrovgrad.

Izaberi grad

Javascript is required to view this map.

Region: Niš i okolina

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju