Apartman Luxury NestPošaljite upit vlasniku
VlasnikMarko Marić

Struktura smeštaja

Apartmani 1/2+2

Uživajte u luksuznom komforu uz potpunu diskreciju i privatnost. Idealno za poslovne ljude koji žele beg od svakodnevnice i stresnog života. Smešten u mirnom delu Zemuna, sklonjen od buke i gužve grada, a opet tako blizu auto-puta Beograd - Novi Sad, aerodroma Nikola Tesla i auto-puta Beograd - Zagreb. Beograd kao na dlanu.

U neposrednoj blizini apartmana, na oko stotinak metara, nalazi se autobuska i taxi stanica, prodavnice, kao i svi prateći sadržaji ( menjačnica, apoteka, pumpa, restorani, fast-food lokali...). Udaljen samo pet minuta od Zemunskog keja, poznatog po brojnim ugostiteljskim uslugama i ludom noćnom provodu.

Ušuškan u mirnom kraju, Luxury Nest poseduje privatan parking zatvorenog tipa gde ste u svakom trenutku sigurni da je Vaše vozilo bezbedno. Apartman je luksuznog sadržaja i idealan je za smeštaj do 4 osobe.

Apartman Luxury Nest sastoji se od: ulaznog antrea, predsoblja sa velikim ugradnim ormarom idealnim za odlaganje svih vaših stvari, spavaće sobe sa bračnim krevetom i atraktivnim noćnim stolom od kovanog gvoždja, dnevne sobe sa ugaonom garniturom koja se po potrebi pretvara u udoban francuski ležaj, kompletno opremljene kuhinje i kupatila.

Tip smeštajaCenaNačin plaćanja
Dnevni najam apartmana45 EurDnevno

*cena u dinarskoj protivvrednosti.

Pošaljite upit vlasniku
Banatska 83G, 11080 Zemun
Tel:+381 11 31 66 132Mob:+381 63 243 800
Javascript is required to view this map.

Grad: Zemun Region: Beograd i okolina

  • Najbliži grad: Beograd10 km
  • Maksimalni kapacitet 4
  • Do pošte:2 km
  • Do apoteke: 1 km
  • Do autobuske stanice: 10 km
  • Do železničke stanice:10 km
  • Do aerodroma: 12 km

Dodatne pogodnosti

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju