Villa Bella VistaPošaljite upit vlasniku
VlasnikŽika Todorović

Struktura smeštaja

Apartmani 2/4+2

Apartmani 2/3+1

Sobe 3/2

Villa Bella Vista je , moderan i ekskluzivan apartmanski objekat I kategorije namenjen za odmor, uživanje i rekreaciju. Villa Bella Vista se nalazi na atraktivnoj lokaciji, pored glavnog asfaltnog puta i nedaleko od Hotela “Pepa”. Iz Bella Viste se pruža predivan pogled s jedne strane na divčibarsku visoravan, a sa druge strane na padine Maljena.
Villa Bella Vista raspolaže sa dva lux apartmana, dva studio apartmana i tri sobe i ima kapacitet da primi do 26 osoba.
Lux apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, šank, dnevni boravak sa dva ležaja, spavaću sobu sa francuskim ležajem, veliku terasu i u njih se može smestiti do šest osoba.
Studio apartmani su komforni apartmani sa kompletno opremljenom kuhinjom, dnevnim boravkom, terasom, kapaciteta su do četiri osobe.
Svaki apartman poseduje kompletno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom, televizor sa satelitskim programom, bežični internet, DVD plejer, kao i muzički uređaj.

Bella Vista poseduje i tri sobe (dve sa francuskim ležajem i jednu dvokrevetnu sobu). Svaka soba ima TV sa satelitskim programom i bežični internet. Sobe imaju zajedničko kupatilo sa tuš kabinom i u hodniku frižider.

Bella Vista ima domare koji su na raspolaganju gostima u svakom trenutku i koji se brinu da sve bude u najboljem redu. U zimskom periodu Bella Vista ima centralno grejanje 24 časa.
Za svoje goste Villa Bella Vista ima obezbeđen parking. Villa Bella Vista Divčibare poseduje bunar dubine 120 metara i za svoje goste obezbeđuje vodu za piće visokog kvaliteta.

Cenovnik zavisi od perioda godine i broja gostiju.
Molimo Vas da kontaktirajte vlasnika za detalje.

Pošaljite upit vlasniku
Narcis polje bb., 14204 Divčibare
Tel:+381 14 277 583Mob:+381 64 986 74 51
Javascript is required to view this map.

Grad: Divčibare Region: Valjevo i okolina

  • Najbliži grad: Valjevo38 km
  • Maksimalni kapacitet 26
  • Do pošte:0.8 km
  • Do apoteke: 0.85 km
  • Do autobuske stanice: 0.8 km
  • Do železničke stanice:38 km
  • Do aerodroma: 120 km

Dodatne pogodnosti

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju