Seosko domaćinstvo KrstivojevićPošaljite upit vlasniku
VlasnikMiroslav Krstivojević

Struktura smeštaja

Sobe 3/2

Selo Krčmar, kao i naši smeštajni kapaciteti Seoskog domaćinstva Krstivojević Miroslav-KRČMAR, nalazi se na obroncima planine Maljen, odnosno Divčibara, 100 km jugozapadno od Beograda, na nadmorskoj visini od oko 800 metara.
Na manje od 10 km nalazi se vazdušna banja, zimski i letnji turistički centar Divčibare,na kojoj se nalaze skijaške staze i bazeni.
Klima je umereno kontinentalna, sa umereno toplim letima i umereno hladnim zimama. Priroda je bila darežljiva i omogućila čudesnu ružu vetrova (koja je pogodna za lečenje oboljenja respiratornih organa) po kojoj Divčibare i imaju status vazdušne banje.

Ceo pojas Divčibara,pa i samog sela Krčmar gde se i nalaze Seosko domaćinstvo Krstivojević Miroslav-KRČMAR, obiluje listopadnom i četinarskom šumom, prostranim livadama i pašnjacima, lepim divljim izvorima i brojnim puteljcima koji se mogu koristiti kao pešačke staze zdravlja.

Seosko domaćinstvo Krstivojević Miroslav-KRČMAR raspolaže sa tri dvokrevetne sobe (jedna u kategoriji 4 zvezdice, što je najviši rang u seoskom turizmu, i dve u kategoriji 3 zvezdice). Sobe su opremljene centralnim grejanjem i bežičnim internetom koji se nudi gostima besplatno. Obezbeđen je parking za svaku sobu po jedno vozilo. Uz usluge smeštaja nudimo i usluge punog pansiona kao i obilaženje okolnih turističkih, istorijskih i zabavnih lokacija.
Pristupačne cene, usluga i vrhunska ponuda domaćih i internacionalnih jela, uz ljubazne domaćine, učiniće Vam boravak u Seoskom domaćinstvu Krstivojević Miroslav-KRČMAR prijatnim i nezaboravnim.

Tip smeštajaCenaNačin plaćanja
Dvokrevetna soba 1/2
1800 RSDPun pansion
Dvokrevetna soba 1/2
1500 RSDPolupansion
Dvokrevetna soba 1/2
900 RSDNoćenje

*deca do 4 godine-gratis
*deca od 4-12 godina 50% popusta
Uslovi plaćanja: Gotovina,Virman
Cene su izražene u dinarima po osobi.

Pošaljite upit vlasniku
Selo Krčmar bb,14204 Divčibare
Tel:+381 14 342 73 06Mob:+381 66 007 196
Javascript is required to view this map.

Grad: Divčibare Region: Valjevo i okolina

  • Najbliži grad: Valjevo20 km
  • Maksimalni kapacitet 6
  • Do pošte:8 km
  • Do apoteke: 8 km
  • Do autobuske stanice: 20 km
  • Do železničke stanice:25 km
  • Do aerodroma: 25 km

Dodatne pogodnosti

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju