Vila Di LussoPošaljite upit vlasniku
Vlasnik

Struktura smeštaja

Nov, savremeni objekat Vila Di Lusso, u neposrednoj blizini  Specijalne bolnice "Ribarska Banja",  koji će sasvim sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe udobnog smeštaja i prijatnog boravka u ovom banjsko klimatskom lečilištu.

Mineralne vode RibarskeBanje se koriste za lečenje i prevenciju mnogih bolesti  lokomotornog aparata, reumatskih i neuroloških oboljenja, funkcionalnih posledica koštano-zglobnih povreda i preloma kostiju, kao i urođenih deformiteta na kostima i zglobovima, post-traumatske artroze zglobova i kičmenog stuba, zapaljenskih oblika artritisa u mirnoj fazi kao i degenerativnih oblika artritisa, hemipareze, hemiplegije, parapareze i paraplegije, funkcionalnih posledica povreda i oboljenja perifernog nervnog sistema, dečije cerebralne paralize.

U okviru vile Di Lusso na raspolaganju vam je 110 ležajeva u dvokrevetnim sobama i apartmanima sa kupatilom. Svaka soba ima sopstveni balkon, televizor(kablovska tv) i  bežični internet. Gostima je na raspolaganju i parking, a u okviru objekta je lift za osobe sa otežanim kretanjem.
Priuštite sebi luksuzan odmor u vili Di Lusso i uživanje i rekalsaciju u novootvorenom Spa i Wellness centru ili oporavak i lečenje.

Cenovnik zavisi od perioda godine i broja gostiju.
Molimo Vas da kontaktirajte vlasnika za detalje.

Pošaljite upit vlasniku
Ribarska Banja bb, 37205 Ribarska Banja
Tel:+381 37 865 125Mob:+381 66 202 101
Javascript is required to view this map.

Grad: Ribarska banja Region: Kraljevo i okolina

  • Najbliži grad: Ribarska banja0.5 km
  • Maksimalni kapacitet 110
  • Do pošte: km
  • Do apoteke: km
  • Do autobuske stanice: km
  • Do železničke stanice: km
  • Do aerodroma: km

Dodatne pogodnosti

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju