Pansion NeboPošaljite upit vlasniku
VlasnikSUR Nebo, Rudno

Struktura smeštaja

Bungalovi/Kolibe 3/4

Pansion Nebo se nalazi na 1250m.n.v. na obroncima planine Golija u srcu Rezervata Biosfere Golija pod zaštitom UNESCO-a.
Na prostranom imanju izrađene su tri brvnare, restoran sa kuhinjom i recepcijom uz sopstveni parking. U okviru punog pansiona koji je osnovna ponuda, gostima se priprema hrana od domaćih proizvoda uz dogovor o meniju. Nadaleko su čuveni sir i kajmak iz ovih krajeva, naše uvek vruće lepinje, jagnjetina sa ražnja ili ispod sača, slatko i pekmez od šumskih plodova. O rakiji od divlje kruške da i ne govorimo, ona sama govori za sebe.
U okviru imanja ili nedaleko su bebi ski lift, trasirane pešačke staze, seosko domaćinstvo sa svim životinjama, a ako imate sreće možete videti i srne, po kojima je ovaj kraj i dobio naziv Srnjača. Gostima su na raspolaganju brdske bicikle, a postoji mogućnost iznajmljivanja ski opreme i motornih sanki. Organizujemo i izlete do obližnjih vodopada na reci Izubra, manastira Gradac i Studenica.

Svaka brvnara je poremljena sa kupatilom, dva singl i jednim krevetom na izvlačenje za dve osobe, televizor, DVD po potrebi a uskoro i ADSL wireless mreža.

Tip smeštajaCenaNačin plaćanja
Za jednu osobu
1750 RSDPun pansion
Brvnara 2-4 osobe2000 RSDNoćenje

Deca do 7 godina ne plaćaju, a od 7-12 godina starosti plaćaju 50% od pune cene.

Za predstojeće novogodišnje praznike imamo slobodnu još jednu brvnaru uz aranžman od tri dana, 30, 31 i 1 uz svečanu večeru je 6000 RSD po osobi, da ne bude zabune za sva tri dana.

Pošaljite upit vlasniku
Selo Rudno, 36222 Kraljevo
Tel:+381 32 684 844Mob:+381 64 117 32 62
Javascript is required to view this map.

Grad: Raška Region: Kraljevo i okolina

  • Najbliži grad: Raška35 km
  • Maksimalni kapacitet 12
  • Do pošte:3 km
  • Do apoteke: 3 km
  • Do autobuske stanice: 3 km
  • Do železničke stanice:25 km
  • Do aerodroma: 100 km

Dodatne pogodnosti

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju