Brkin salašPošaljite upit vlasniku
VlasnikNataša Matić

Struktura smeštaja

Sobe 4/2

Brkin salaš pripada grupi retkih salaša koji se nalaze zasebno u odnosu na druge salaše. Ovakav položaj omogućava da se sa salaša pruža fantastičan pogled na vojvođansku lepoticu Frušku goru sa njenim manastirima do koje se, preko Dunava, stiže za tridesetak minuta. Nedaleko od salaša u pravcu Subotice nalazi se zaštićeno područje rečice Jegričke, ali i zmajevački ribnjaci na kojima pecanje predstavlja pravo zadovoljstvo.

U jesen 2008. godine započeli smo sa uređenjem salaša za prijem gostiju i započeli bavljenje ruralnim turizmom kao eko-etno gazdinstvo. Cilj nam je omogućiti ljudima da osete salašarski način života i da se, zajedno sa nama, odmore od brzine života u gradu. Aktivan odmor kroz redovne dnevne salašarske poslove, mali fudbal, mini basket, šetnju, vožnju biciklima i stolni tenis omogućava akumulaciju snage neophodne za povratak redovnim aktivnostima. Boravak na salašu je poseban doživljaj, a najveća čar je kada se u opuštenoj atmosferi, uz čašu vina, dočeka suton.
Na raspolaganju su četiri dvokrevtene sobe uređene u etno stilu, u kojima ćete osetiti miris starine i toplinu debelih zidova.

Nalazimo se na starom putu za Suboticu, nedaleko od aerodroma Čenej, na svega 10 km od autoputa Beograd-Subotica,a na samo 17 km od centra Novog Sada.
GPS koordinate salaša su 45o 23' 49'' N i 19o 49' 06''

''Mi živimo prirodno, salašarski, a to nudimo i Vama! Budite naši gosti i osetite mir salaša!''

Tip smeštajaCenaNačin plaćanja
Soba 1/2
12 EurNoćenje
Soba 1/2
15 EurNoćenje sa doručkom
Soba 1/2
20 EurPolupansion
Soba 1/2
30 EurPun pansion

Istaknute cene su po osobi/dnevno.

Pošaljite upit vlasniku
Međunarodni put 312, 21233 Čenej
Mob:+381 60 730 89 20Mob:+381 64 837 70 18
Javascript is required to view this map.

Grad: Novi Sad Region: Novi Sad i okolina

  • Najbliži grad: Novi Sad17 km
  • Maksimalni kapacitet 8
  • Do pošte:3 km
  • Do apoteke: 3 km
  • Do autobuske stanice: 0.15 km
  • Do železničke stanice:13 km
  • Do aerodroma: 95 km

Dodatne pogodnosti