Hostel RookiesRezerviši odmah
VlasnikŽarko Živković

Struktura smeštaja

Apartmani 1/2+1

Sobe 1/2

Sobe 1/3

Sobe 1/4

Hostel & caffe bar ROOKIES je smešten u samom centu Novog Sada u Jevrejskoj ulici koja je jedna od najstarijih ulica u gradu i blizu svih glavnih turističkih atrakcija, shoping centra, restorana, barova i odličnog noćnog provoda. Zbog veoma zanimljive i bogate istorije, kao i svog značajnog doprinosa čitavom ambijentu Novog Sada, ova ulica i danas ostavlja neodoljivo snažan utisak na sve one koji poslom ili zadovoljstvom prolaze kroz senke njenih skladnih građevina.
Hostel & caffe bar ROOKIES nalazi se u pasažu broj 13 odmah pored Sinagoge i izolovan je od gradske buke tako da će vaš boravak biti i pravi odmor u strogom centru grada.
Hostel se nalazi u blizini svih važnijih institucija u gradu i peške se veoma brzo stiže (Zmaj Jovina i Dunavska ulica-2min., SPC Vojvodina-7min., autobuska stanica-10min., Srpsko Narodno Pozorište-1min., Novosadski sajam-10min., Petrovaradinska tvrđava-15min.)
Ako želite da otkrijete gostoprimstvo Novog Sada, čari noćnog života, bogatu istoriju i ljubazne žitelje hostel&caffe bar Rookies je najbolja početna pozicija.
Naša recepcija je otvorena od 09h-23h i veoma smo fleksibilni sa vremenom odjavljivanja ako nemamo novih gostiju narednog dana.
Naša lokacija, smeštaj i atmosfera garantuju vam nezaboravno vreme provedeno u Novom Sadu!!!

Tip smeštajaCenaNačin plaćanja
Trokrevetna soba
1300 RSDDnevno
Četvorokrevetna soba
1300 RSDDnevno
Soba 1/2-bračni krevet
1500 RSDDnevno
Studio apartman
1700 RSDDnevno

Istaknute cene se računaju po osobi.
Takse su uključene u cenu.

Jevrejska 13,21000 Novi Sad
Javascript is required to view this map.

Grad: Novi Sad Region: Novi Sad i okolina

  • Najbliži grad: Novi Sad0.1 km
  • Maksimalni kapacitet 12
  • Do pošte:0.05 km
  • Do apoteke: 0.05 km
  • Do autobuske stanice: 0.5 km
  • Do železničke stanice:0.5 km
  • Do aerodroma: 65 km

Dodatne pogodnosti