Motel PipacsRezerviši odmah
VlasnikRind Kelemen Kornelia

Struktura smeštaja

Apartmani 3/2+3

Sobe 7/2

Parcele za kamp kućice 4

Parcele za šator 6

Motel Pipač postoji od 1978 godine. To je porodična tradicija duga trideset godina. Nalazi se u Feketiću, karakterističnom selu za Vojvodinu, na putu E 75, 500 m od autoputa, petlja Feketić, na raskrsnici međunarodnih puteva.

Gosti mogu da posete naš vinski podrum, da uživaju u vožnji kočijama, lovu ili da se upoznaju sa gajenjem čuvene feketićke višnje. Preko zime organizujemo učešće u vojvođanskom svinjokolju i vožnju sankama koje vuku konji.

Ko želi aktivan odmor na raspolaganju je sportska hala sa 500 sedišta, teniski teren sa podlogom od šljake i noćnim osvetljenjem. Idealno osveženje za vrele letnje dane je otvoren bazen dubine od 1,5 do 2m, dužine 7m, širine 3m. Organizujemo biciklističke i pešačke ture, kao i izlete i ekskurzije u cilju upoznavanja tradicije, običaja i lokalnih znamenitosti. Sve ovo može učiniti Vaš boravak raznovrsnijim.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, sa kupatilom. Pansion raspolaže zatvorenim parkingom, tv, telefonom, internet vezom.

Kod nas možete isprobati međunarodne specialitete kao i domaću kuhinju u zimskom periodu, a preko leta jela sa roštilja u prijatnoj letnjoj bašti. U radnji sa suvenirima možete kupiti lokalne proizvode (med, ren, sir, čuvenu mađarsku mlevenu papriku, vino, rakiju). U butiku imamo veliki izbor ženske i muške garderobe. Našim mini busom možemo organizovati prevoz do aerodroma ili bilo koji drugi transfer.

Smeštaj u sobama i apartmanima od 1000 do 1500 RSD /krevet/noćenje.
Smeštaj u kampu od 300 do 500 RSD /po osobi/noćenje.

M.Tita 62, 24323 Feketić
Javascript is required to view this map.

Grad: Feketić Region: Subotica i okolina

  • Najbliži grad: Feketić0.3 km
  • Maksimalni kapacitet 29
  • Do pošte:0.5 km
  • Do apoteke: 0.3 km
  • Do autobuske stanice: 0.3 km
  • Do železničke stanice:1.5 km
  • Do aerodroma: 140 km

Dodatne pogodnosti

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju