Hostel MilkazaRezerviši odmah
VlasnikSUR "Milkaza"

Struktura smeštaja

Apartmani 1/2

Sobe Dvokrevetne

Sobe Trokrevetne

Sobe Četvorokrevetne

Sobe Petokrevene

Sobe Šestokrevetne

Sobe Porodične (3+3)

“Milkaza” je smeštaj sa prijatnom, domaćom atmosferom i izuzetno profesionalnom uslugom. Smeštajni kapacitet ovog trospratnog objekta broji 230 ležajeva u 48 soba, a tip soba varira od dvokrevetnih i trokrevetnih, do porodičnih 3+3 soba. Svaka soba ima zasebno kupatilo, dok porodične sobe poseduju i po dva kupatila. Dve trećina soba poseduje TV prijemnike, dok je polovina broja soba klimatizovana. 

Pored usluga smeštaja nudimo i mogućnost organizovanja svadbi, krštenja i ostalih proslava u klimatizovanoj sali površine 400 m² sa kapacitetom za prijem od 350 i više osoba. Za nešto intimniju atmosferu nudimo i usluge restorana površine od 500 m², koji je pogodan za organizovanje različitih večera, skupova, prezentacija itd. 

Ono po čemu se posebno ističemo je kvalitet i kvantitet hrane koju spremamo za organizovane posete i zbog čega smo i zaslužili epitet mesta “odakle niko nije otišao gladan”. Pored standarnog menija koji uključuje tradicionalna, srpska jela, on se adaptira prema potrebi i po dogovoru sa korisnicima usluga, te imamo bogat i raznovrsan vegeterijanski i veganski meni, prilagođavamo se halal ishrani i ostalim dijetarnim potrebama gostiju. 

Otvorena krovna terasa površine 700 m², koja je jedna od retkih ovakvog tipa, nudi bezgranične mogućnosti za organizovanje dešavanja pod vedrim nebom Novog Sada. U sklopu terase se nalazi bar, roštilj, tuševi, ležaljke, dečiji bazen i sjajan pogled na grad i obronke Fruške gore. 

Takođe sa ponosom predstavljamo veliku diskoteku, posebno pogodnu za okupljanje đačkih ekskurzija. Ostale pogodnosti koje pružamo gostima su ogroman obezbeđen parking, usluge fotokopiranja, pranja i peglanja veša, kao i mnoge druge.

Tip smeštajaCenaNačin plaćanja
Po osobi
1200 RSDDnevno

Ukoliko je u pitanju veća grupa i/ili duži boravak, odobravamo popuste.

Temerinski put 99, 21000 Novi Sad
Javascript is required to view this map.

Grad: Novi Sad Region: Novi Sad i okolina

  • Najbliži grad: Novi Sad4 km
  • Maksimalni kapacitet 230
  • Do pošte:0.5 km
  • Do apoteke: 4 km
  • Do autobuske stanice: 3 km
  • Do železničke stanice:3 km
  • Do aerodroma: 70 km

Dodatne pogodnosti