Smeštaj KovačPošaljite upit vlasniku
VlasnikKovač Boško

Struktura smeštaja

Sobe 2/2+1

Naše sobe će zadovoljiti i najprobirljivije posetioce prestonice, koji žele u najam uzeti naš smeštaj. Uverite se i sami u komfor koji pružaju naše sobe.
U našim sobama možete pronaći sve pogodnosti doma i prijatan boravak za vreme posete našem gradu.

Soba1:
Nalazi se u Bulevaru Despota Stefana na prvom spratu i sastoji se od hodnika, sobe i kupatila (koje je opremljeno tuš kabinom, lavaboom i toaletom). U sobi se nalazi veliki komforan trosed na razvlačenje dimenzija 140×200 . U okviru sobe se nalazi mini kuhinja sa sudoperom, šporetom i frižiderom kao i posuđem potrebnim za udoban boravak. Smeštaj je pogodan za duži i kraći boravak. Soba je klimatizovana. Poseduju direktnu internet konekciju SATV kao i direktnu telefonsku linjiju.

Soba2:
Nalazi se u Bulevaru Despota Stefana na prvom spratu i salonskog je tipa i sastoji se od hodnika, sobe i kupatila sa toaletom. Kupatilo poseduje sve neophodne elemente za održavanje lične higijene a opremljeno je tuš kabinom lavaboom i toletom U sobi se nalazi veliki komforan trosed na razvlačenje dimenzija 140 x 200. U okviru sobe nalazi se mini kuhinja sa šporetom i frižiderom, kao i posuđem koje je potrebno za boravak gostiju, pa ukoliko želite možete sami da spremate hranu. Soba je klimatizovana. Poseduju direktnu internet konekciju SATV kao i direktnu telefonsku liniju.

Tip smeštajaCenaNačin plaćanja
Po osobi
10 EurDnevno

Za duži period od 3 dana najma, obezbeđeni popusti.
U cenu nije uračunata boravišna taksa koju mora plaćati svaki gost u iznosu od 128 RSD dnevno. Plaćanje boravišne takse se vrši na dan poćetka korišćenja usluge smještaja.

Pošaljite upit vlasniku
Bulevar Despota Stefana 109, 11000 Beograd
Tel:+381 11 240 45 58Mob:+381 63 896 03 82
Javascript is required to view this map.

Grad: Beograd Region: Beograd i okolina

  • Najbliži grad: Beograd1.5 km
  • Maksimalni kapacitet 6
  • Do pošte:0.1 km
  • Do apoteke: 0.05 km
  • Do autobuske stanice: 2 km
  • Do železničke stanice:2 km
  • Do aerodroma: 12 km

Dodatne pogodnosti

Atrakcije u bliziništa posetiti

Istraži Srbiju

Aktivnosti u bliziništa raditi

Istraži Srbiju