AKVA GOLD ApartmaniPošaljite upit vlasniku
VlasnikDragana Joksimović

Struktura smeštaja

Apartmani 2/2

Apartmani 4/3

Apartmani 1/6

Sobe 6/2

Sobe 2/2+1

Na dve lokacije u gradu Arandjelovcu, sa dosta pažnje i mnogo ljubavi, sagradili smo objekte za Vaše uživanje, odmor i boravak.
Prvi objekat se nalazi u širem centru - u tihoj ulici bez saobraćaja, sa prelepim lepo ušuškanim dvorištem i pogledom na planinu Bukulju i okolni živopisni predeo. Idealan je za boravak više osoba a naročito za boravak porodica sa decom, obzirom da je opremljen kompletnom kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćim sobama, terasom i dvorištem. U istom dvorištu, diskretno udaljen, nalazi se i idealan smeštaj za dvoje mladih, naša popularna brvnara - vajat. Sastoji se iz dva nivoa i kompletno je opremljena. Objekti su udaljeni od Akva Parka i centra grada oko 1km, te bi s toga neka vrsta prevoza bila poželjna.

Drugi objekat, se nalazi mozda na najpoželjnijoj lokaciji u širem centru grada, i na malom uzvišenju na koji se "naslanja" nasa lepotica - Bukulja.  Udaljen oko 300m od centra i popularnog Akva parka, pružiće Vam predivan pogled na centar grada i na Akva Park, sa hladovinom koju nam pruza Bukulja, sa komfornim dvoristem i parkingom, sa novim sobama, i sa ukusom odabranim namestajem. Sigurni smo, da ce te poželeti sto pre da se vratite u Arandjelovac i u AKVA GOLD APARTMANE.

Pored smeštajnih kapaciteta, našim gostima je obezbedjen i doručak (u ceni smestaja), po Vašem izboru. Takodje na zahtev, po veoma popularnoj ceni, organizovaćemo Vam izlet na Bukulju, pećinu Risovaču ali i pecanje na Garaskom jezeru, poznatom po ulovu kapitalaca. Naravno, da je i pribor za pecanje - obezbedjen. Ukoliko zelite individualno, da upoznate i obidjete naš kraj (planinu Bukulju, Garasko jezero...), obezbedićemo Vam skuter ili ekonomican automobil po veoma niskoj ceni. 
U NAŠE USLUGE, PROFESIONALNOST, SERVIS I LJUBAZNOST - NEMOJTE SUMNJATI. UVERIĆEMO VAS U TO !

POSEBNA PONUDA : U toku maja 2015 god. DECA GRATIS.

Cenovnik zavisi od perioda godine i broja gostiju.
Molimo Vas da kontaktirate vlasnika za detalje.

Pošaljite upit vlasniku
Misarska 43, 34300 Aranđelovac
Mob:+381 64 29 52 098
Javascript is required to view this map.

Grad: Aranđelovac Region: Kragujevac i okolina

  • Najbliži grad: Aranđelovac0.5 km
  • Maksimalni kapacitet 40
  • Do pošte:0.5 km
  • Do apoteke: 0.5 km
  • Do autobuske stanice: 0.5 km
  • Do železničke stanice:0.5 km
  • Do aerodroma: 70 km

Dodatne pogodnosti