Vila MilaPošaljite upit vlasniku
VlasnikRadmila Tošić

Struktura smeštaja

Sobe Lux 3

Apartmani 3

Vila Mila Arandjelovac je najinteresantnija ugostiteljska ponuda apartmanskog tipa u Arandjelovcu. Na samo 5 minuta od centra grada Vila Mila je locirana u mirnom ambijentu na samom obodu gradskog parka i čuvene Bukovičke banje (preko puta Aqua-parka, Hotela Izvor i konjičkog kluba) tako da Vila Mila svojim gostima pruža ugodan odmor uz osećaj mira i harmonije.
Koncept na kome se zasniva gostoprimstvo Vile Mile je stalno preplitanje kulture, umetnosti, prirode i uživanja.
Vila Mila je upravo taj koncept primenila kako u uredjenju enterijera, organizovanju dodatnih aktivnosti, izleta ali i u najsitnijim detaljima koje možete iskusiti u ovom jedinstvenom ambijentu. Apartmani Vile Mile su različitih veličina i kapaciteta. Stilski uredjeni enterijeri Vile Mile pružiće vam dodatni komfor i jedinstveni doživljaj.

Vila Mila raspolaže sa 3 apartmana i 3 sobe lux kategorije. Opremljeni antikvitetnim nameštajem, sobe i apartmani u Vili Mila poseduju kupatilo, klima uredjaj, frižider, LCD televizor, kablovsku televiziju, bežični internet, ketler, mini bar.… Mogućnost korišćenja mašine za pranje veša, pegle…

Sve u Vili Mili je podređeno uživanju, relaksaciji i umetnosti. Upravo zbog toga Vila Mila predtsvalja savršeno mesto za Vaš miran, sadržajan i nezaboravan odmor.

Dobrodošli

Cenovnik zavisi od perioda godine i broja gostiju.
Molimo Vas da kontaktirajte vlasnika za detalje.

Pošaljite upit vlasniku
Mišarska 5, 34300 Aranđelovac
Mob:+381 60 3 800 801Mob:+381 64 828 01 07
Javascript is required to view this map.

Grad: Aranđelovac Region: Kragujevac i okolina

  • Najbliži grad: Aranđelovac2 km
  • Maksimalni kapacitet 15
  • Do pošte:0.5 km
  • Do apoteke: 0.5 km
  • Do autobuske stanice: 1 km
  • Do železničke stanice: km
  • Do aerodroma: 80 km

Dodatne pogodnosti